Oneclub

Ring for professionel rådgivning Tlf. 70 10 12 01

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hvad er coaching?

Hvad er caching, OneClub coach, Tlf. 70 10 12 01

Hvordan kan din virksomhed drage nytte af coaching?
OneClub coaches er erfarne erhvervsfolk med dokumenteret resultater inden for
Executive Coaching - Business Coaching – Ledelse - Kommunikation – Personlig udvikling

Find svarene i samarbejde med en professionel coach.

De to vigtige søjler
Vi har to vigtige grundsøjler i livet, der består af vores private og professionelle liv. At følge med tiden og udviklingen i det nye paradigme inden for coachingen, betyder at søjlerne ikke kan isoleres, da du ikke kun er et præsterende individ, men et menneske, der bidrager i verden i andre sammenhænge.

Helt overordnet hjælper coaching dig med afklaring af ambitionsniveau og dine værdier i forholdet til de søjler og hvordan, du ønsker dine mål skal manifestere sig. Og i den proces skal du ikke finde svarene alene. Det sker i tæt samarbejde med din coach, der faciliterer processen og sikrer, at du opnår en realistisk strategi og handleplan med afsæt i virkeligheden.

Da målsætninger kan være vidt forskellige, kan coaching anvendes med et væld af specifikke formål for øje. Livet igennem ændrer mål sig, fordi du ændrer dig. Der kan således være mange årsager til, at du overvejer eller genovervejer coaching.

3. generations coaching er en professionel sparrende proces, hvor coachen bringer sine egne erfaringer i spil. Den ramme giver dig en langt bedre forudsætning for: at udvikle nye strategier til komplekse udfordringer. Det kan være bevidstheden om din identitet som leder, manglende inspiration til at bringe dit team til næste niveau, usikkerhed om eget talent, at håndtere kolleger, medarbejdere, kunder, ledelsen, opgaver, der skaber præstationsangst, gennemslagskraft, at realisere nye potentialer, at håndtere livssituationer i det private liv mm.

Et coachingforløb vil rive dig ud af en udviklingsmæssig stilstand eller sætte endnu mere fokus på en i forvejen igangværende udvikling, så du lykkes bedre med det, du gerne vil. Ved at have en sparringspartner, du kan vende fortrolige perspektiver med på vej mod målet, vil du forbedre din intention og motivation mærkbart - uanset konteksten.

I processen formulerer du først dine udfordringer, for derefter at komme til at se dem på en ny måde, der vil lede til nye svar og hidtil skjulte ressourcer. Coaching på organisationsniveau kaster derfor ofte uforudsete fordele af sig, som man ikke var bevidst om før processen gik i gang. Og på organisationsniveau kan coaching blandt andet forbedre præstationer, stress, konfliktsituationer, trivsel og arbejdsmiljø. Du kan derfor med fordel benytte det til større dele af din organisation.

 

Hvorfor vælge OneClub?

-Den rette coach for mig, er ikke nødvendigvis den rette coach for dig

Den rette coach er et individuelt spørgsmål, så det er essentielt at have en vis talentmasse at vælge ud fra. Med vores store udvalg og udførlige indblik i de tilknyttede coaches kompetencer, parrer OneClub sine klienter med de rigtige coaches, hvilket giver dig den bedste forudsætning for at opnå det rigtige match og udbytte.

 

Er du på udkig efter en coach til dig selv eller din virksomhed?

Uanset om du selv har et behov, eller du har nogle medarbejdere eller et team, der har et behov, så kan vi hjælpe dig med at finde den coach, der vil være den optimale for jer.

SPØRG ENDELIG

Du er altid meget velkommen til at ringe eller sende os en mail med dine spørgsmål.

Vi sidder klar ved telefonen, alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00 - du får lynhurtigt svar på din foresprøgelse.

Du kan også, helt uforpligtende, udfylde kontaktformularen her på siden, så vender én af vores konsulenter hurtigt tilbage med svar.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tlf. + 45 27 60 60 05

info@OneClub.dk

 

 

Send en uforpligtende forespørgsel

- du får svar inden for kort tid!

Information

Rosenvængets Allé 25, 2100 Kbh Ø

+45 5380 9004

info@OneClub.dk

www.OneClub.dk

Hvis du er i nærheden, er du meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak.

Du kan også kontakte os på chatten, telefon eller pr. e-mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© 2019 Speakers Lounge