Oneclub

Ring for professionel rådgivning Tlf. 70 10 12 01

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 

Om OneClub

VI ARBEJDER SAMMEN MED DIG!

OneClub er en innovativ og moderne platform der repræsenterer nationale som internationale coaches. Hver dag arbejder vi med alle typer af kunder -  store og mindre virksomheder, kommuner og regioner,  skoler, privatpersoner mm.

OneClub er ikke blot en formidler mellem kunde og coach. Vi vil gerne sikre, at den læring, viden, inspiration og motivation du og din virksomhed oplevede under forløbet efterfølgende lever videre i  dig og/eller din organisation.

Vores platform tilbyder et hurtigt og overskueligt overblik af de muligheder, der findes inde for coaches og coachingforløb.

Vi tilbyder coaching til dig som privatperson, leder, mellemleder, medarbejder eller virksomhed.

Under "Kategorier" kan du coaches som arbejder professionel med netop det område du ønsker at udvikle dig på. Det kan eksempelvis være inden for personlig udvikling, ledelse, arbejdsmiljø, trivsel samt Business Coaching, Pædagogisk Coaching, Ledercoaching, Stresscoaching, Samtalecoaching, Slagscoaching og meget mere.

Vores kompetencer rækker langt!

 Top professionelle coaches

Professionel og gratis rådgivning 

 

Vi guider dig gennem processen

SKAL VI TAGE EN SNAK?

70 10 12 01

OneClub coach, coaching, erhvervscoaching, personlig udvikling

A-HOLDET

Hos OneClub sidder vi ikke bare og drikker god kaffe hele dagen 🙂 MEN..vi byder gerne dig på en kop, hvis du kigger forbi.

Vi er et team af dedikeret og erfarne medarbejdere, der varetager funktioner i ledelse, marketing, It, økonomi, salg og ikke mindst vores dygtige supportteam, som altid sidder klar til at svare på dine spørgsmål, guide og hjælpe dig videre.

Vi elsker det vi laver, og det vil vi også gerne have at du gør! Derfor arbejder vi altid hårdt for vores team af coaches og for dig som er kunde hos OneClub.

Vi værdsætter den gode dialog og lange relation med vores kunder.

Send os en uforpligtende forespørgsel. Vi sidder klar til at hjælpe dig!